ДИЕТИ ЗДРАВЈЕ УБАВИНА  ВЕЖБАЊЕ ДУХ/ТЕЛО ТАБЕЛИ И АЛАТИ РИЗНИЦА
 
  Најчитано:
УН диета
Месечинска диета
Диета со јаболки
Диета со јајца
Диета без диета
   
FORUM ФОРУМ
 
Запамти и сподели со другите !
   
  Искалкулирајте:
Индекс на телесна маса
Базален метаболизам
Потрошу. на калории
Табела на тежинa
 

Добродојдовте на интернет порталот посветен на постигнување /одржување на витката линија ( колку е тоа можно) и воспоставување на нов животен стил кој ќе допринесе на поактивен и духовно побогат живот.

ИЗДАНИЕ ЗА:Септември2014. година
  

Диета со Лубеница - 2 кг помалку за 5 дена !

Постојат многу диети каде главната состојка им е лубеницата , но петодневната детокс диета со оваа намирница е најпопуларна и дава одлични резултати бидјќи во исто време ..

  

Магдонос

Оваа билка претствува вистинско богатство и богат извор на витамини и минера-ли кои се неопходни за нормално функци-онирање на човечкиот организам. ...

 

  

Калкулатор за планирање на оброци

Со помош на овој калкулатор можете на брз и едноставен начин да ги испланирате вашите дневни оброци во зависност од дневните потреби и активности…

  

Хејова диета

Хејовата диета го носи името на докторот Viljemu Hauardu Heju кој се родил во 1866 год. и живеел до 1940 година кој загинал во собраќајна несреќа. Иако бил успешен хирург на својата 40 годишна...

 

  

Знаци кои покажуваат дека диетата која ја користите не е за вас

Едноставни знаци со кои можете да откриете дали е одредена диета добра за вас или не после само не-колку дена практицирање. Не губете...

  

ПСИХОДРАМА

Психодрама е групна психотерапија која ги користи сценските средства,како што се играњето на улоги,замената на улогите, монологот, дубл, огледување...

 

  

Протеинска диета

Протеинската диета не само што помага во брзото слабеење туку помага и во зголемувањето на мускулната маса.Личноста која се храни по оваа метода, не чуствува глад, бидејќи протеините даваат чувство на ситост..

  

ДИЕТА “УКИНУВАЊЕ НА ВЕЧЕРАТА”–до 2 кг помалку неделно

Оваа диета е едноставна и не бара посебни намирници и оброци. Примената на оваа диета подразбира укинување на вечерата, што значи дека…

 Читајте понатаму:   * најпопуларни артикли
 
ДИЕТИ   ЗДРАВЈЕ
- Ун диета
- Аткинсова диета
- Месечева диета
- Диета со зелка

  - Зрна од Кефир (тибетанска печурка)
- Антицелулит диета
- Диета против депресија
- Пореметување во исхрана
     
УБАВИНА   ВЕЖБАЊЕ
- Природна козметика од вашата кујна
- Диета против стареење
- Тајна на убавата коса
- Нега на лицето
  - Спортска рекреација и здравје
- Истегнување
- 8 мито за вежбањето
- Наушите да го сакате утринското вежбање
     
ДУХ/ТЕЛО   РИЗНИЦА
- 9 скриени иницијативи...
- Позитивни искуства
- Придвижи се: време е за промени
-
Sungazing - слабеење и лечење со сонце!
 

- Задоволство при готвење со зачини
- Гликемиски индекс
- Намалување на калории без диета
- Огледало на здравјето или како да бидеш здрав 

Licni trener

  Диета.мк и на:  
Фејсбук група
Twitter

Фејсбук страница:

  Корисни линкови
Спортски суплементи

Фитнес центар


 

   
   

Содржината на овој сајт е сопственост на диета.нет :: Некои права се задржани и се под Creative Commons 3.0 лиценца. Тоа значи дека можат да се превземаат текстови но мора да биде именуван правиот извор на информации (линк према сајтот www.dieta.mk), содржината не смее да се користи во комерцијални цели и не смее да се менува на било каков начин.