ДИЕТИ ЗДРАВЈЕ УБАВИНА  ВЕЖБАЊЕ ДУХ/ТЕЛО ТАБЕЛИ И АЛАТИ РИЗНИЦА
 
  Најчитано:
УН диета
Месечинска диета
Диета со јаболки
Диета со јајца
Диета без диета
   
FORUM ФОРУМ
 
Запамти и сподели со другите !
   
  Искалкулирајте:
Индекс на телесна маса
Базален метаболизам
Потрошу. на калории
Табела на тежинa
 

 

 

М А Р К Е Т И Н Г

 


Доколку се занимавате со продажба на спортски производи,диететски и спортски суплементи тогаш нашава веб страна е идеално место за презентација и реклама на вашите производи. Диета.мк изобилува со текстови, податоци и стручни мислења во доменот на диететика, убавина, здравје, вежбање и се она што го интересира модерниот човек кај нас.

Доколку сакате да поставите ваш рекламен банер или линк на страниците на dieta.mk на располагање ви стојат :


Банери:

Голем банер ( големина 468 x 60 px ) се наоѓа на врвот на сите страници
на местото бр 1 како и малиот банер ( 180 x 60px ) кои се поставува од десната
страна (погледнете ја долната слика).

Линкови – Рекламните линкови се поставуваат во десната колона и може да имаат
најмногу 4 збора а водат према презентацијата која ја рекламирате ;

Текстови - Рекламните текстови подразбираат ваш пропаганден метерјал кои се
поставува во рамките на одбраната рубрика.Единствена разлика во однос на кла –
сичниот текст е буквата М и натписот “ маркетинг” .

Посебни барања – Доколку имате посебни барања за огласувањето ( нестандарден
банер , промотивен матерјал и сл ) јавете се нашиот email ( info @ dieta.mk ) поради
договор.

Ценовник – цените во долната табела се изразени во ЕУР , за физичките и правни –те лица од територијата на Македонија се смета денарката против вредност по
средниот курс на НБМ на денот на фактурирањето.

Рекламен матерјал / период
1 месец
3 месец
Банер ГОЛЕМ ВО ЗАГЛАВЈЕТО ( 468 X 60px )
55
140
Банер ДЕСНО – МАЛ (180 X 60ph)
35
90
Банер ДЕСНО - ГОЛЕМ ( 180 X 300 ph )
80
200
Банер ЛЕВО ( 130 X 130 ph )
50
120
Рекламен текст
40
100
Линкови ( до 4 збора )
15
35


Позиција на вашиот рекламен матерјал –
Било да се во прашање банери , линкови или рекламни текстови , изнајмувањето се врши на 1 или 3 месеци а позициите се константни односно на една иста позиција не може да бидат прикажани два или повеќе рекламни банери или линкови ( нема ротирачки банери ).Горната понуда важи за страниците на сајтот dieta.mk и не го опфаќа форумот и блогот (доколку сакате реклама и на форумот и на блогот ве молиме побарајте дополнителни информации.).

Контакт – Имате ли прашање или сте се решиле за нашата услуга ? Јавите ни се
на email –ot info@dieta.mk

Немате банер – Доколку немате свои графички решенија за банери – нашите
дизјнери ќе се погрижат да добиете модерни и лесно уочливи решенија.Цените за
изработка на банерите се исклучително популарни и се двожат окулу 5 ЕУР за
голем банер

Дополнителни напомени – Редакцијата го задржува правото правото на изборот
на банерот , линковите и текстовите кои ќе ги постави на страниците на dieta.mk


 

Licni trener

  Диета.мк и на:  
Фејсбук група
Twitter

Фејсбук страница:

  Корисни линкови
Спортски суплементи

Фитнес центар


 

   
   

Содржината на овој сајт е сопственост на диета.нет :: Некои права се задржани и се под Creative Commons 3.0 лиценца. Тоа значи дека можат да се превземаат текстови но мора да биде именуван правиот извор на информации (линк према сајтот www.dieta.mk), содржината не смее да се користи во комерцијални цели и не смее да се менува на било каков начин.