ДИЕТИ ЗДРАВЈЕ УБАВИНА  ВЕЖБАЊЕ ДУХ/ТЕЛО ТАБЕЛИ И АЛАТИ РИЗНИЦА
 
  Најчитано:
УН диета
Месечинска диета
Диета со јаболки
Диета со јајца
Диета без диета
   
FORUM ФОРУМ
 
Запамти и сподели со другите !
   
  Искалкулирајте:
Индекс на телесна маса
Базален метаболизам
Потрошу. на калории
Табела на тежинa
 

   

РИНА' С ДИЕТА / УН ДИЕТА / ОДРЖУВАЊЕ


 

ДАЛИ СТЕ ПОДГОТВЕНИ ЗА ВТОРАТА РУНДА ?


Priručnik za održavanje težine

Стигна вториот дел на Рина' с 90.
Рина' с 90 една од најпродаваните книги за диети во Европа во последните 5 години.Оваа книга која ја напишале словенечки авторки до сега е преведена на 9 јазика, а само во Словенија е моментално во продажба дури 5-то издание.Во Србија за само една година продадено е повеќе од 6000 од првиот дел Рина'с 90 – диференцијална диета од 90 дена, а сега конечно кај нас пристигна и вториот дел од оваа книга!Од сега е Рина' с 90 прирачник за одржување на тежината достапен и во Србија.

Како да изгубите и до 25 кг за само 3 месеци ?
ина'с 90 е книга со рецепти,кои ни помагаат да ја следиме познатата и многу успешна диета со раздвојување на намирниците по видови.Храната е поделена во 4 главни групи: протеини, скроб ,јаглено хидрати и витамини, а секој ден јадеме храна од едната од овие групи.4 дена се сменуваат циклично,додека секој 29-ти ден пиеме само вода.Јадењата представени во книгата се направени од здрави, разновидни состојки и гарантираат дека никогаш нема да бидеме гладни.Кога е на ред денот за јаглено хидрати,за вечера може да јадеме и слатки,но тоа не е се- црното чоколадо исто така се препорачува! Тоа значи дека нема гладување и одрекнување од омилените јадења, а што се две главни причини поради кои беше тешко да се држат сите оние диети во минатото.Намалувањето и до 25 кг за само 90 дена е поврзано и со промени во метаболизамот,кои спречуваат да ги вратиме изгубените килограми.

Втора книга – повеќе рецепти !
Вториот дел од книгата Рина' с 90 нуди уште повеќе вкусни рецепти и корисни совети кои ќе помогнат да ја задржиме новостекната килажа и го одржиме тој здрав и подобар начин на исхрана ,кои го прифативме благодарејќи на првиот дел од книгата.И понатаму се применува исхрана по принцип на одвојување на намирниците, само што сега може да јадеме оброци од разни групи намирници во исти ден (протеини за ручек,скроб за вечера).Изгледа дека оваа книга ќе биде успешна како и првиот дел,ако не и поуспешна,затоа што во Словенија веќе е излезено и третото издание.Затоа ајде ,време е за втората рунда.

Rinas 90

 

Можете веднаш да си ги обезбедите двата дела Рина'с 90 и ви останува само да ги следите упатствата и да изгледате одлично.

 

Licni trener

  Диета.мк и на:  
Фејсбук група
Twitter

Фејсбук страница:

  Корисни линкови
Спортски суплементи

Фитнес центар


 

   
   

Содржината на овој сајт е сопственост на диета.нет :: Некои права се задржани и се под Creative Commons 3.0 лиценца. Тоа значи дека можат да се превземаат текстови но мора да биде именуван правиот извор на информации (линк према сајтот www.dieta.mk), содржината не смее да се користи во комерцијални цели и не смее да се менува на било каков начин.