ДИЕТИ ЗДРАВЈЕ УБАВИНА  ВЕЖБАЊЕ ДУХ/ТЕЛО ТАБЕЛИ И АЛАТИ РИЗНИЦА
 
  Најчитано:
УН диета
Месечинска диета
Диета со јаболки
Диета со јајца
Диета без диета
   
FORUM ФОРУМ
 
Запамти и сподели со другите !
   
  Искалкулирајте:
Индекс на телесна маса
Базален метаболизам
Потрошу. на калории
Табела на тежинa
 

 

ЗА НАС

 

Идеа
Идеата за овој сајт е да се соберат што е можно повеќе ефикасни диети кои можат да им помогнат на сите што сакаат да ослабнат и да ја постигната својата идеална тежина.
План
На страниците на Dieta.mk - ќе се трудиме за вас да поставиме одбрани и нај
ефиаксни диети со што е можно повеќе детали ( ситници кои значат живот ) кои
ќе ви олеснат достигнувањето на целта да биде што по пријатно.
Одговорност
Како што е кажано во првиот став , ова е збирка на диети а не медицински сајт.
Секој од нас е посебна личност со посебни потреби ,здравствена состојба и секако, секој од нас одговара за своите постапки.
Значи ,доколку сакате да ја спроведувате некоја диета спомната на овој сајт - наш совет е да се консултирате со вашиот лекар или некоја друга личност во која имате доверба и за која мислите дека ВАС ќе ви даде најквалитетен совет.
Одговорноста при користење на нашиве предложени диети е исклучиво ваша и уредниците на сајтот немаат никаква одговорност во врска со тоа прашање.
Уредништвото , исто така се оградува од содржината на другите сајтови кои се
рекламираат на страниците на dieta.mk односно не може да гарантира за квалитетот
на услугите , производите или нешто трето што се нуди на рекламираните сајтови.
Услови за користење на сајтот
Сајтот се наоѓа под Creative Commons 3,0 лиценца а што тоа практично значи може
да прочитете Овде .
Активности на сајтот
Сајтот се ажурира 2 пати неделно , а коментари и нови теми може да се додават
секојдневно на форумот.
Имате приказна која сакате да ја споделите со другите ?
Ако имате сопствени искуства – поделете ги со нас – со задоволство ќе ги објавиме. Најголем императив на илјадници луѓе кои во овој момент се обидуваат да ја достигнат саканата тежина е токму личното искуство низ кое некој поминал и успехот кој го постигнал.
Финансирање на сајтот
www.dieta.mk се финансира исклучиво од рекламите и тоа само толку за да може нормално да функционира.
Доколку имате сајт и сте заинтересирани да се огласувате на www.dijeta.mk – секогаш можете да се обратите до нашето уредништвото на e-mail:
info@dieta.mk


 

Licni trener





  Диета.мк и на:  
Фејсбук група
Twitter

Фејсбук страница:

  Корисни линкови
Спортски суплементи

Фитнес центар


 

   
   

Содржината на овој сајт е сопственост на диета.нет :: Некои права се задржани и се под Creative Commons 3.0 лиценца. Тоа значи дека можат да се превземаат текстови но мора да биде именуван правиот извор на информации (линк према сајтот www.dieta.mk), содржината не смее да се користи во комерцијални цели и не смее да се менува на било каков начин.